Η Σχολή

DREAM IT, WISH IT, DO IT
 


YOU NAILS SCHOOL SWITZERLAND ????????


Οι Εγγραφές για Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Ονυχοπλαστικη ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ‼️


Όλα τα παραπάνω είναι λόγοι για να είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον της YOU NAILS YOU HAIR SWITZERLAND στην Ελλάδα, αλλά αυτό που μας δίνει τελικά τη δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε είναι το YOU SCHOOL.Θέλοντας να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης, δημιουργήσαμε έναν ανταγωνιστικό και πρωτοποριακό κύκλο μαθημάτων και σεμιναρίων.Μπορεί φιλοσοφικά να έχει σημασία ο προορισμός και όχι το ταξίδι, αλλά στην αληθινή ζωή σημασία έχει ο προορισμός και το YOU SCHOOL εγγυάται για αυτόν. Εδώ και 17 χρόνια δραστηριοποιούμαστε ενεργά στον χώρο με έμπειρους εκπαιδευτές, με μόνο και μόνιμο στόχο την εκμάθηση των σωστών τεχνικών και τη μεταλαμπάδευση των κατάλληλων γνώσεων. Σκοπός μας είναι να φροντίσουμε οι σπουδαστές μας να γίνουν άριστοι επαγγελματίες και να υλοποιηθούν τα όνειρα κάθε υποψήφιου επαγγελματία που επιθυμεί να αποκτήσει τις κατάλληλες βάσεις για την πραγματοποίηση των στόχων του, με απώτερο στόχο την επαγγελματική του ασφάλεια και αποκατάσταση.Το δεύτερο κομμάτι που έχει μεγάλη σημασία για εμάς είναι η μετάβαση του κάθε σπουδαστή από τη σχολή στην αγορά εργασίας. Η μετάβαση, δηλαδή, από τη θεωρία στην πράξη. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο άγχος των ανθρώπων που έχουν την επιθυμία να σπουδάσουν, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους. Και αυτό ερχόμαστε να εγγυηθούμε. Μια ομαλή μετάβαση. Γιατί δεν αρκεί μόνο να σας εκπαιδεύσουμε, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι και κατάλληλα εφοδιασμένοι για το πρώτο σας επαγγελματικό άνοιγμα. Και αυτό γίνεται μόνο όταν μαθαίνεις στο πλευρό επαγγελματιών και εκπροσώπων που γνωρίζουν, διδάσκουν και ασκούν την τέχνη της αισθητικής άκρων-ονυχοπλαστικής και οι ίδιοι.Και αυτός είναι και ο ουσιαστικός στόχος του YOU SCHOOL. Να σας προσφέρει εκμάθηση αλλά και εφαρμογή στην πράξη. Να σας εξασφαλίσει, τελικά, καριέρα σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τέχνη.Τέλος, επειδή η τέχνη της ονυχοπλαστικής και της αισθητικής άκρων είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται, αναπτύσσεται και αλλάζει, το YOU SCHOOL δίνει την ευκαιρία και στους ήδη επαγγελματίες του χώρου να γίνουν ακόμα καλύτεροι, να συνεχίσουν να εξελίσσονται και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Χαρακτηριστικό μας είναι η διαφορετική -ως προς τη μεθοδολογία- εκπαίδευση του υποψήφιου σπουδαστή ή επαγγελματία.Επιλέξτε YOU SCHOOL γιατί:
Θα φοιτησετε σε αναγνωρισμένη εγκεκριμένη σχολή από το Υπουργείο Παιδείας & Τον ΕΟΠΕΠ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Α.Π. ΕΟΠΕΠ:64542/2017,432/2018,9803/2018 με Αρ.Αδειας 2101688.
Τα μαθήματα είναι ατομικα.
Το ωράριο Ελεύθερο.
Οι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο.
Υποχρεωτική εξάμηνη εκπαίδευση ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.
Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα εκμάθησης.
Έχετε την δυνατότητα απεριόριστη πρακτική εξάσκηση.
Θα απολαμβάνετε δωρεάν παροχή προϊόντων YOU NAILS σε όλο το διάστημα της φοίτηση σας.
Εκπαίδευση πάνω σε πραγματικα μοντέλα.
Ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης σε πρωτοποριακό κύκλο μαθημάτων.
Δίνετε Πτυχίο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας. 
Δίνετε η δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης στους αποφοίτους μας λόγω της εμπιστοσύνης και συνεργασίας από ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων.
Προνομιακές εκπτώσεις μόνιμης διαρκείας σε όλα μας τα προϊόντα YOU NAILS SWITZERLAND κατά την φοίτηση σας αλλά και αφού τελειώσετε.
Θα λάβετε εκπαίδευση και καθοδήγηση από καταξιωμένους έμπειρους καθηγητές.
Στόχος μας είναι οι σπουδαστές μας να γίνουν άριστοι επαγγελματίες και να υλοποιηθούν τα όνειρα κάθε υποψηφίου που επιθυμεί να αποκτήσει τις κατάλληλες βάσεις για την πραγματοποιηση των στόχων του με αποτερο σκοπό την επαγγελματική του ασφάλεια και αποκατάσταση γι αυτό λοιπόν επικοινώνησε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού για μια πλήρη ενημέρωση ως προς τις εκπαιδευτικές μας παροχές ‼️

Καλέστε στα τηλέφωνα 210 2407075 ή 210 2402199

Υπεύθυνη Επικοινωνίας στο τμήμα εκπαίδευσης Κακαβογιαννη Έλενα ‼️

Βρείτε μας στη διεύθυνση Δεκελείας 13 & Οδυσσέως 24 , Αχαρναί (Μενίδι), 1ος όροφος.